Workshops Leasewijzer

Wil je jouw kennis over autolease bijspijkeren? Of juist je verkoopvaardigheden aanscherpen? Het kan allemaal met de workshops van Leasewijzer. Regelmatig organiseren we interessante workshops voor autobedrijven en leasemaatschappijen. Bekijk hier ons aanbod.

Leasewijzer workshop

Workshops

Midden-Nederland
23 mei 2024
Speciaal voor oud Care4Lease klanten: Ontdek hoe je jullie lease administratie kunt behouden, zonder de kosten van een eigen CarWise...

Leasespecialist Barend Lambrechtsen

De vaste trainer van onze Leasewijzer workshops is medeoprichter Barend Lambrechtsen. Een echte petrol head die al sinds begin jaren 80 actief is in de autowereld. Hij verkocht bedrijfswagens, studeerde autotechniek en was directeur van IVA Training bv. Inmiddels heeft hij al jaren zijn eigen trainingsbureau voor de autobranche: KPI Training. Zijn combinatie van praktijk- en trainingservaring zorgt ervoor dat je gegarandeerd wijzer naar huis gaat na een workshop van Leasewijzer.

Liever een workshop op maat?

Staat jouw ideale workshop er niet tussen? Of is er nog geen nieuwe datum bekend voor de workshop die jij wil volgen? Neem dan contact met ons op. We passen ons aanbod graag aan op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een maatwerk workshop organiseren voor al je collega’s.