Pak de regie met lease in eigen beheer

Door zelf lease aan te bieden verzeker je jouw autobedrijf van een continue inkomstenstroom.

Ontdek vrijblijvend onze dienstverlening

Voorkom het verlies van je onafhankelijkheid

Ruim 62% van alle nieuw verkochte personen- en bestelauto’s is een leaseauto. Dat aandeel blijft groeien. Als autobedrijf raak je klanten kwijt als je geen lease aanbiedt.

Maar grote kans dat je die klanten óók kwijtraakt als je de autolease onderbrengt bij een externe leasemaatschappij. Tuurlijk, de verkoopopbrengst is voor jou. Maar het onderhoud en schadeherstel plannen ze in bij hun eigen partners. Je werkplaats blijft leeg en je belangrijkste inkomstenbron droogt op. De oplossing? Lease in eigen beheer.

Wij zorgen ervoor dat je als autobedrijf je onafhankelijkheid behoudt

Voor- en nadelen lease in eigen beheer

Angst voor het onbekende zorgt ervoor dat veel autobedrijven kansen laten liggen. Maar Leasewijzer laat zien dat het voor ieder onafhankelijk autobedrijf mogelijk is zelf lease aan te bieden.

Leasewijzer neemt alle autolease administratie over van het autobedrijf. Dit is efficiënt voor het autobedrijf en een belangrijke bron van zekerheid voor financiers. Autobedrijven houden zo hun onafhankelijkheid terwijl ze maximaal voordeel halen uit de goed planbare workflow uit hun werkplaats

Leasen zonder zorgen met Leasewijzer

Voor een vast maandelijks bedrag nemen wij alle leaseadministratie van je over. Hiervoor gebruiken we praktische software. We leggen alles nauwkeurig vast, bewaken de geldstromen en geven jou de inzichten die je nodig hebt om op te sturen. Onze mensen maken daarbij het verschil. Het zijn echte experts in autolease en mobiliteit. Met onze tips en adviezen haal jij het maximale uit autolease en kun je vol gas vooruit. 

Kennismaken?

Ontdek tijdens een vrijblijvende afspraak wat lease in eigen beheer jouw organisatie oplevert. Laat hieronder je gegevens achter of bel of mail ons.

We komen graag een keer bij je langs,
Barend en Mark

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mark van Hezik
Mark van Hezik
Barend Lambrechtsen

Meer weten over lease in eigen beheer?

Download onze whitepaper en ontdek wat in lease in eigen beheer jouw bedrijf oplevert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.