Over Leasewijzer

Ieder onafhankelijk autobedrijf en daaraan verbonden leasemaatschappijen zelf de regie geven over hun klantenportefeuille. Dat is ons doel. Een tikkeltje ambitieus misschien, met zoveel grote leasemaatschappijen om ons heen. Maar net zoals Max Verstappen wist dat hij kon winnen van zevenvoudig wereldkampioen Hamilton, zo weten wij dat we de leasemarkt voorgoed kunnen veranderen. Wat oprecht is, wint. Altijd.

Ontdek vrijblijvend onze dienstverlening

De leasemarkt wacht op jou

Iedereen is zo gewend aan de samenwerking met grote leasemaatschappijen, dat het moeilijk is om te zien dat het anders kan. Dat het misschien wel anders moét. Want autobedrijven die jarenlang hard hebben gewerkt voor hun klant, wíllen hun klant niet verliezen. Ze willen zelf die relatie houden. Zélf de auto onderhouden en zélf een grotere auto aanbieden als er gezinsuitbreiding komt.

Met meer dan 20 jaar lease-ervaring op zak voelen wij ons geroepen om een alternatief te bieden. Een alternatief waarin je zelf lease aanbiedt. Waar je geen omkijken hebt naar de administratie. En alle kennis in huis haalt om van lease een doorslaand succes te maken in jouw bedrijf. Samen gaan we vol gas vooruit.

Juist omdat we klein zijn, werken we extra hard voor onze klanten. We staan 100% aan hun kant, ongekend in de leasemarkt.

De gezichten achter Leasewijzer

Over Barend

Als echte petrol head ben ik al sinds 1983 actief in de autowereld. Ik verkocht bedrijfswagens, studeerde autotechniek en was als directeur verantwoordelijk voor IVA Training bv. Het was mij al vroeg duidelijk dat je een ondernemer bij de aanschaf van een bedrijfswagen beter helpt met een goed leaseproduct dan met een korting. Dat geef ik ook de cursisten van mijn trainingsbureau KPI Training mee. Inmiddels heb ik al honderden leasemedewerkers en autoverkopers wegwijs gemaakt in de leasewereld. Daarnaast verricht ik sinds 2011 consultancy opdrachten voor leasemaatschappijen.

Mark van Hezik

Over Mark

Al voordat ik in 2007 mijn Master in Marketing Management haalde, werkte ik in de Automotive. Er is geen andere branche waar mijn passie zo sterk naar voren komt. Naast jarenlange ervaring bij importeurs (waaronder de Louwman Group) heeft de leasebranche mijn grootste interesse. Met veel ervaring bij onder andere Riemersma Leasing, BNP Paribas en Toyota Louwman Financial Services, ben ik in 2023 gestart als zelfstandig consultant.
In mijn werkzaamheden richt ik me op structuur, efficiënte processen en heb ik een sterke focus op klanttevredenheid. Daarbij heb ik aandacht voor detail, zonder de grote lijn uit het oog te verliezen.

Kennismaken?

Ontdek tijdens een vrijblijvende afspraak wat lease in eigen beheer jouw autobedrijf oplevert. Laat hieronder je gegevens achter of bel of mail ons.

We komen graag een keer bij je langs,
Barend en Mark

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mark van Hezik
Mark van Hezik
Barend Lambrechtsen